Sevgili Dostlar

Yazdıklarım; insan, davranışlar, tutumlar, erdemler ve insan hayatı üzerinedir. Duygularımı düşüncelerimi, felsefeleri paylaşmak amacımdır. Hepimiz aynı gemide bir yolculuk esnasındayız bu zamanda ve belki biraz daha beraberce gelecekteyiz. Beraberce hatırlamak ne güzel olur, beraberce hissetmek ne güzel olur, diyerek başlıyorum ben de yeni hayatıma sizlerle.

Ama şanslı ama şanssız, ama genetik ama değil, ama zor ama kolay, her ne olursa olsun sonunda insan var herşeyin dibinde. Biz varız. Önemli olan en zor durumda başarabilmek ve hayata pozitif devam etmek değil mi esas olan. Birinin bir anının mutluluğu, ama sahip olamadıkları, birinin sürekli mutluluğu, sahip oldukları ama hislerinin eksikliği, biri tatminsiz, biri şükreder. Herkesin yakalayabildiği bir mutluluk var özünde herşeyin. Bazen bir ekmek parçası, bazen bir his, bazen bulunduğu ortamda yaşadığı şeyler. Yalnızlığın bile mutlu ettiği anlar var.  

Kendini mutsuz gören birinin bile kendini iyi hissettiği bir an var mutlaka. Mutluluk demek, doğal olarak kendini iyi hissetme duygusudur. Ben de sizlerle büyümek ve güçlenmek istiyorum. Mutluluğumu, katlayın istiyorum. Zihinde ve kalpte  bir duyguya ufacık bir katkı sağlayabilmek önemlidir benim için.

Övülmeye değer olmak, övülmeye değer bir hayat için, ideal çizgileri elimden geldiği kadar en duyarlı biçimde anlatmaya çalıştım. Davranış ve tutkuları düzenleyen eylemlerin temeli, ılımlılık ve hoşgörüdür, yüksek bir sağduyu ile iyiliğe doğru yönelmemiz, kendimize erişmek, değişimi benimsemek, ışığa öncü olabilmek için sizin için var olmak istiyorum.

Ayşen Arıduru

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir